Inhoud caddie

Open jeugdwedstrijden

Vind je het leuk om een wedstrijd of toernooi te spelen? Op deze pagina vind je een overzicht van open wedstrijden en toernooien op Nederlandse golfbanen. Aanmelden kan bij de organisatie zelf.

Clubs en wedstrijdorganisaties kunnen hun open toernooien doorgeven aan gijs.lustenhouwer@ngf.nl. Dan wordt de wedstrijd vermeld in dit overzicht. 

Laatste update: 7 juni 2024

Open golfwedstrijden en toernooien voor jeugd in 2024

26 t/m 30 juni - De Wouwse Pro-Am Week

Het is de 42e editie van de Wouwse Pro-Am. Pro's hebben een eigen klassement en iedere dag spelen ze met een andere amateur. Zondag is een open jeugd Pro-Am. Klik hier voor meer informatie. 

30 juni - LIGK De Herkenbosche

Na de noodgedwongen pauze wordt er weer gestart met de Limburgse Jeugd Golf Kampioenschappen (LIGK) 2024! Jeugdspelers t/m 25 jaar zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan het jeugdtoernooi op De Herkenbosche. Klik hier voor meer informatie

13 juli - Dutch Kids Golf Tour Golfclub Princenbosch

De Dutch Kids Golf Tour strijkt neer op Golfclub Princenbosch op 13 juli. Jeugd t/m 9 jaar speelt mee in de 9 holes wedstrijd, jeugd vanaf 10 jaar speelt 18 holes. Klik hier voor meer informatie.

23 t/m 25 juli - Noordwijkse Jeugd Open

Het jaarlijkse jeugdtoernooi op de Noordwijkse Golfclub (strokeplay) is toegankelijk voor jeugdspelers tot en met 25 jaar. Klik hier voor meer informatie.

25 augustus - Zeewolde Cup Jeugd

Open wedstrijd op Golfclub Zeewolde voor jeugdgolfers die geboren zijn in 2003 of later. Er zijn drie categorieën. Klik hier voor meer informatie.

31 augustus - Twente Cup Mini Challenge

Voor jeugdspelers geboren in 2011 of later. De wedstrijd wordt gespeeld op de par-3 oefenholes van de Twentsche Golfclub. Klik hier voor meer informatie.

1 september - Dutch Kids Golf Tour Lochemse Golfclub

De Dutch Kids Golf Tour strijkt neer op de Lochemse Golfclub op 1 september. Jeugd t/m 9 jaar speelt mee in de 9 holes wedstrijd, jeugd vanaf 10 jaar speelt 18 holes. Klik hier voor meer informatie.

7 september - Dutch Kids Golf Tour Wassenaarse Golfclub Rozensteijn

De Dutch Kids Golf Tour strijkt neer op de Wassenaarse Golfclub Rozensteijn op 7 september. Jeugd t/m 9 jaar speelt mee in de 9 holes wedstrijd, jeugd vanaf 10 jaar speelt 18 holes. Klik hier voor meer informatie.

8 september - Batouwe Betuws Jeugd Open

Voor de 21ste keer nemen diverse veelbelovende jeugdspelers (t/m 25 jaar) het over twee dagen tegen elkaar op. Klik hier voor meer informatie.

8 september - Houtrak Jeugd Open 

In categorie 1 (bruto strokeplay) zal gespeeld worden om de Francine Saxton beker. En in alle drie de categorieën zijn weer mooie prijzen te winnen. Inschrijven is mogelijk vanaf april. Klik hier voor meer informatie.

15 september - LIGK De Maastrichtse

Na de noodgedwongen pauze wordt er weer gestart met de Limburgse Jeugd Golf Kampioenschappen (LIGK) 2024! Jeugdspelers t/m 25 jaar zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan het jeugdtoernooi op De Maastrichtse. Klik hier voor meer informatie

28 september - Dutch Kids Golf Tour Golfclub Broekpolder

De Dutch Kids Golf Tour strijkt neer op Golfclub Broekpolder op 28 september. Jeugd t/m 9 jaar speelt mee in de 9 holes wedstrijd, jeugd vanaf 10 jaar speelt 18 holes. Klik hier voor meer informatie.

28/29 september - Heuvelrug Jeugd Open (gespeeld op UGC De Pan en GC De Hoge Kleij)

Het Heuvelrug Jeugd Open staat al sinds 2013 op de kalender en wordt gespeeld op twee banen. De ene dag op UGC De Pan en de andere dag op GC De Hoge Kleij. Namen als Lars Keunen en Kiet van der Weele - tegenwoordig professionals - wisten in het verleden het toernooi te winnen. Meer informatie en inschrijven: heuvelrugjeugdopen.nl

28/29 september -  Batouwe Betuws Jeugd Open

Voor de 21ste keer nemen diverse veelbelovende jeugdspelers (t/m 25 jaar) het over twee dagen tegen elkaar op. Het toernooi telt mee voor de NGF Junior Ranking. Klik hier voor meer informatie.

Golfkampen voor jeugd. 

15 t/m 18 juli - De Hoge Kleij

Kids met minder of geen ervaring krijgen de basisbeginselen aangeleerd en werken toe naar baanpermissie. Kinderen die vaardig genoeg zijn kunnen meteen hun baanpermissie halen. Ervaren golfer draaien een gedeelte van de dag een aangepast programma waarin ze op hun niveau uitgedaagd worden (veelal in de baan). Klik hier voor meer informatie.

Gespeeld in 2024

19 mei - Jeugd Open Landgoed Coudewater

Voor de vierde keer organiseert de jeugdcommissie van Golfclub Landgoed Coudewater een open jeugdwedstrijd. Er wordt Stableford gespeeld in twee categorieën. Handicappers 0.0 tot en met 36.0 spelen 18 holes en handicappers 36.1 tot en met 54 spelen 9 holes. Klik hier voor meer informatie

25 mei - Dutch Kids Golf Tour BurgGolf Golfclub Gendersteyn

De Dutch Kids Golf Tour strijkt neer op BurgGolf Golfclub Gendersteyn op 25 mei. Jeugd t/m 9 jaar speelt mee in de 9 holes wedstrijd, jeugd vanaf 10 jaar speelt 18 holes. Klik hier voor meer informatie.

8 juni - Dutch Kids Golf Tour Golf Club Midden-Brabant

De Dutch Kids Golf Tour strijkt neer op Golf Club Midden-Brabant op 8 juni. Jeugd t/m 9 jaar speelt mee in de 9 holes wedstrijd, jeugd vanaf 10 jaar speelt 18 holes. Klik hier voor meer informatie.