Terug naar Kalender

Lancering vernieuwd stappenplan

4 mei 2022

Op vrijdag 27 mei a.s. lanceren we tijdens het Dutch Open het volledig vernieuwde Stappenplan. Drie multimediale boeken met tientallen oefeningen, geschikt voor golfers in de categorie├źn: Beginnen met golf, Beter golfen en Naar Topgolf.

Tijdens de presentatie van het nieuwe Stappenplan neemt Alexander Renders van de NGF jullie mee in de nieuwe reeks. Niet alleen over het hoe en waarom ze tot stand gekomen zijn, maar geeft hij ook een tipje van de sluier op over de nieuwe video-oefeningen. Daarnaast legt hij uit hoe je de boeken kunt bestellen en welke kortingen er gerekend worden voor golfclubs, -banen en -professionals.

Deelnemers krijgen vanuit de NGF een gratis toegangs- en parkeerkaart, indien gewenst. De presentatie van het nieuwe Stappenplan start om 10:00 en na afloop, rond 11:30 uur, staat er lunch klaar voor alle aanwezigen. De lancering wordt gehouden in De Oude Herberg in Cromvoirt. Er is plek voor 50 personen dus schrijf je snel in want vol=vol. Na afloop is het Dutch Open op loopafstand te bereiken.

Tijdens de sessie ben je vrij om vragen te stellen en zijn we benieuwd naar jullie reacties.

Inschrijven

Klik hier om je in te schrijven, per club mogen er maximaal 2 personen aanwezig zijn.