Terug naar Nieuwsoverzicht

Helpdesk OnCourse Nederland/GEO-certificering

9 januari 2020

De ondersteuning van de NGF bij GEO-certificering is uitgebreid met een eerstelijns helpdesk op twee dagdelen van de week.

De NGF ondersteunt de GEO-certificering en het gebruik van de portal OnCourse Nederland onder meer met workshops, onderzoek, promotie en communicatie. Daarnaast kunnen clubs vanaf heden ook vragen stellen aan een eerstelijns helpdesk.

Workshops

In 2020 zullen er weer OnCourse Nederland-workshops georganiseerd worden op verschillende locaties in Nederland. De data en locaties worden op een later moment bekendgemaakt.

Eerstelijns helpdesk

Vanaf heden is er op twee dagdelen in de week een eerstelijns helpdesk geopend waar men bij Yvonne Godwaldt terecht kan met vragen over OnCourse Nederland en GEO-certificering.

U kunt de helpdesk bereiken via het nummer 030 - 242 63 70. De helpdesk is op de volgende dagen en tijden telefonisch te bereiken:

  • dinsdag van 9 tot 12 uur
  • woensdag van 11 tot 16 uur
De helpdesk is per mail te bereiken via geo@ngf.nl.

Algemene informatie over GEO-certificering is te vinden op de themapagina van de NGF-website.

Antwoorden op veel gestelde vragen

De tips en antwoorden op veelgestelde vragen in OnCourse-workshops zijn verzameld in één document. Dit document, dat geregeld aangevuld zal worden, is te vinden op de portal OnCourse Nederland maar ook op Caddie, het NGF-serviceportaal voor golfclubs en -banen.