Terug naar Kalender

Cursus Regelcommissaris 1

Op 17 en 18 maart 2023 wordt een cursus Regelcommissaris 1 gehouden. Deze cursus wordt enkele weken later afgesloten met een examen.

Wat en voor wie?

Deze cursus is bedoeld voor (aankomende) leden van regel- en handicapcommissies en wedstrijdcommissies. De cursus heeft als doel je kennis van de golfregels te vergroten. In de cursus leer je hoe je goede regelinstructie geeft aan (beginnende) golfers en hoe je golfwedstrijden op de club begeleidt. Daarnaast weet je na de cursus hoe je het Regelboek en het boek The Official Guide to the Rules of Golf moet gebruiken en beheers je het inrichten van jouw golfbaan aan de hand van plaatselijke regels en baanmarkeringen.

De cursus Regelcommissaris 1 bestaat uit twee cursusdagen en een examendag. Van deelnemers wordt verwacht dat ze beide cursusdagen aanwezig zijn en het examen afleggen. De cursus heeft een maximum aantal deelnemers. 

Data en locatie

De cursus wordt gehouden op 17 en 18 maart 2023. Het examen wordt gehouden op 8 april 2023. De locatie en de tijden worden later bekendgemaakt.

Kosten

Er zijn kosten verbonde aan de cursus. Het bedrag wordt later bekendgemaakt. Het bedrag is inclusief drankjes, twee keer lunch en één keer diner. Cursusdeelnemers die willen overnachten in de buurt van de cursuslocatie dienen dat zelf te regelen, een hotelovernachting zit niet bij de prijs inbegrepen.

Aanmelding

Aanmelding is nu nog niet mogelijk. In een latere fase vind je hier een link die leidt naar een aanmeldformulier. 

Meer cursussen

Ga voor het complete cursusaanbod van Regels & Handicapping naar de NGF-kalender.