Terug naar Nieuwsoverzicht

Gratis juridisch advies voor golf

18 november 2019

Golfclubs en golfbanen hebben regelmatig te maken met juridische vragen. Als NGF willen wij jullie daarbij graag ondersteunen. Hiervoor bieden wij de golfmarkt de DAS juridische adviesdesk voor de sport. Clubs en banen die lid zijn van de NGF kunnen hiervan gratis en onbeperkt gebruikmaken.

Wanneer schakel je de Adviesdesk in? 
Je kunt telefonisch of per mail juridische vragen stellen aan de specialisten van DAS. Je hebt bijvoorbeeld een vraag over een besluit van de gemeente? Je hebt vragen over de arbeidsovereenkomst? Je hebt een geschil met de beheerder van jouw sportaccommodatie? Een sponsor komt zijn verplichtingen niet na? Zowel preventief als bij een geschil kun je contact opnemen met de Adviesdesk.

Wat biedt de Adviesdesk? 
De gratis dienstverlening bestaat uit eerstelijns juridisch advies. Dat betekent dat al jouw juridische vragen mondeling of per mail worden beantwoord. Kan de advisering redelijkerwijs niet meer telefonisch of per mail worden gedaan? Dan helpen ze jou graag verder voor een vaste prijs (‘fixed fee’). Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan het bestuderen of opstellen van stukken. Soms is het vooraf afgeven van een vaste prijs niet mogelijk. In dat geval helpen de juristen van DAS je graag verder voor een gereduceerd uurtarief van € 175,- exclusief btw (standaard is € 219,- ).

Hoe kun je de Adviesdesk bereiken? 
De DAS Juridische Adviesdesk voor de Sport is bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 17.30 uur, telefoon: +31 (0) 20 651 7666  of e-mail: sportdesk@das.nl 

Je kunt DAS ook telefonisch bereiken op werkdagen van 8.30 tot 17.30 uur via 088 327 98 36