Terug naar Nieuwsoverzicht

Save the date: seminars over GEO en agronomie

1 juni 2021

Naar verwachting kan het jaarlijkse GEO- en agronomieseminar tijdens het KLM Open doorgaan. Er staan ook andere bijeenkomsten van de NGF-afdeling Duurzaam beheer & Agronomie op de agenda. Noteer de data vast in je agenda!

Wij verwachten dat we in de loop van de zomer weer fysiek bijeen kunnen komen, onder meer bij het GEO- en agronomie-seminar op het KLM Open (september) en bij een themabijeenkomst tijdens de B-NL Challenge Trophy (augustus).

Hieronder staan de geplande data. Noteer deze data met potlood in je (digitale) agenda. Zodra er zekerheid is dat de bijeenkomsten doorgaan, melden wij dat.

Het zijn belangrijke bijeenkomsten waarin de afdeling Duurzaam beheer & agronomie ondersteuning biedt bij het weerbaar maken van je golfbaan. En dat is van het hoogste belang gezien de vele uitdagingen die ons staan te wachten, van pesticidevrij beheer tot beperkingen in watergebruik.

Donderdag 16 september

Op 16 september, in de week van het KLM Open op Bernardus, staan deze bijeenkomsten gepland:

  • 8.30-10.30 uur - Agronomieseminar
  • 11.00-13.00 uur - GEO-seminar

Donderdag 26 augustus

In de week van de B-NL Challenge Trophy, de Challenge Tour-wedstrijd op The Dutch, staat ook een bijeenkomst gepland.

  • 9.30-12.00 uur - themabijeekomst over IPM en water

Andere bijeenkomsten

In september en oktober zullen er regionaal bijeenkomsten over IPM en water en over biodiversiteit georganiseerd worden. Daarover volgt nader bericht.