Terug naar Nieuwsoverzicht

Save the date: seminars over GEO en agronomie

30 juni 2021

Naar verwachting kan het jaarlijkse GEO- en agronomieseminar in 2021 doorgaan. Noteer de mogelijke datum vast in je agenda!

Wij verwachten dat we in de loop van de zomer weer fysiek bijeen kunnen komen en dat we het jaarlijkse GEO- en Agronomieseminar kunnen organiseren.

Het GEO-seminar en het Agronomieseminar worden vermoedelijk gehouden op vrijdag 17 september 2021, in de week van het Dutch Open en nabij Bernardus (van 8.30-10.30 uur het Agronomieseminar en van 11.00-13.00 uur het GEO-seminar). Noteer de datum met potlood in je (digitale) agenda. Zodra we zeker weten dat de bijeenkomsten doorgaan en op welke datum, dan melden wij dat. Het GEO- en Agronomieseminar zijn belangrijke bijeenkomsten waarin de afdeling Duurzaam beheer & agronomie ondersteuning biedt bij het weerbaar maken van je golfbaan. En dat is van het hoogste belang gezien de vele uitdagingen die ons staan te wachten, van pesticidevrij beheer tot beperkingen in watergebruik. 

Op donderdag 26 augustus, op de eerste dag van de Challenge Tour-wedstrijd op The Dutch, organiseren we ook een bijeenkomst. Lees hier meer over de workshop “Ondersteuning OnCourse & natuur”.

In september en oktober zullen er regionaal bijeenkomsten over IPM en water en over biodiversiteit georganiseerd worden. Daarover volgt nader bericht.