Inhoud caddie

Ready Golf

Op sommige golfbanen en in wedstrijden is de snelheid van het golfspel een punt van aandacht. Rondes die vijf uur duren terwijl deze ook in vier uur gespeeld hadden kunnen worden. De oplossing: Ready Golf.

Ready Golf is een verzameling tips die vlot spel bevorderen. De NGF heeft Ready Golf in 2017 succesvol geïntroduceerd bij de NGF-wedstrijden. Sinds begin 2018 promoten de NGF Ready Golf onder alle clubs en banen. GOLF.NL stimuleert Ready Golf onder de spelers.

Met Ready Golf stimuleer je het speeltempo en -plezier in de baan

Ready Golf betreft niet alleen om tips voor golfers, maar ook tips voor golfclubs en -banen. Kleine aanpassingen in de baan of het management kunnen de snelheid van het spel enorm bevorderen. 

Ready Golf-tips voor clubs en banen

Bekijk de video Ready Golf: tips voor clubs en banen

Ready Golf-tips voor golfers

Promoot Ready Golf onder je golfers. Gebruik deze video om Ready Golf te stimuleren onder je leden en gastspelers. (Download hier het videobestand voor gebruik op eigen website, YouTube-kanaal of social media.)

Wijs golfers ook op de pagina van GOLF.NL over Ready Golf: golf.nl/readygolf. Je mag de teksten op golf.nl/readygolf overnemen op je clubwebsite en in nieuwsbrieven.

Maak ook gebruik van de Ready Golf-posters. Hang de posters "Pace of Play-Ready Golf" en "Pace of Play-Gedrag van de speler" op in het clubhuis en bij het startershuis. 

Ready Golf leidt tot vlot spel, zonder dat het ten koste gaat van ons plezier of onze score