Terug naar Kalender

Extra informatiebijeenkomst ‘Welcome to the club’

In januari 2023 zijn er al drie bijeenkomsten over Welcome to the club gehouden (op De Gelpenberg, Prise d'Eau en in DeWeerelt van Sport). In februari was er een online bijeenkomst. Vanwege grote belangstelling wordt op 21 maart van 15.30 tot 17.00 uur een extra bijeenkomst gehouden in DeWeerelt van Sport in Utrecht, waar de NGF is gevestigd.

In de bijeenkomst op 21 maart krijg je informatie over de concrete plannen volgend uit de marketingstrategie 2023-2026 van de NGF. De sessies zijn met name bedoeld voor clubvertegenwoordigers (bestuurders, commissieleden, managers, professionals en anderen) die ook het imago van golf willen veranderen en meer vrouwen en jongeren willen aantrekken. Zowel op nationaal niveau als lokaal bij jou op de club.

De bijeenkomst bestaat uit:

  • een korte presentatie van de marketingstrategie;
  • een toelichting op de samenwerking met clubs en de inzet van lokale marketing.

Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar welcometotheclub@ngf.nl. Geef hierbij je naam, club/baan en functie bij de club/baan door.

Meer informatie: ngf.nl/welcome. Heb je nu al vragen, dan beantwoorden we die graag!

Online sessies in samenwerking met PGA Holland

Goed om te weten: op 21 maart is er een online sessie in samenwerking met PGA Holland (van 9.00 tot 10.30 uur) en op 23 maart is er een tweede online sessie samen met PGA Holland (van 19.30 tot 21.00 uur). Wil je meer weten over deze online sessies, stuur dan een mail naar welcometotheclub@ngf.nl