Terug naar Nieuwsoverzicht

Kom naar het Nationaal Golf & Groen symposium 2019!

5 november 2019

Niet een tijdperk van verandering, maar een verandering van tijdperken. In die tijdgeest leven we tegenwoordig. Om die transitie succesvol te doorstaan moeten we aanpassen, veranderen, vernieuwen en innoveren in nieuwe inzichten en technologieën. Leer op het Nationaal Golf & Groen symposium meer over een nieuwe manier van denken en innovatie voor de golfsector.

Het Nationaal Golf & Groen symposium vindt plaats op dinsdag 10 december 2019 in Hotel Restaurant Oud London te Zeist. De bijeenkomst wordt dit jaar voor het eerst gecombineerd met de TuRF-kennisdag. Tijdens het gecombineerde evenement zullen middels een interactief programma duurzaam onderhoud van de golfbaan en thema’s die hierop betrekking hebben uitgebreid aan de orde komen. 

De opening van het Nationaal Golf & Groen symposium wordt verzorgd door Gerard Louter, golfjournalist, prikkelende columnist en commentator bij Ziggo Golf. De keynotespreker is Jan Rotmans, hoogleraar transitiekunde. Hij spreekt over een verandering van tijdperken, schijnbare tegenstellingen en een radicale transformatie die al gaande is.

In de ochtend en middag zijn er 13 workshops waaruit u kunt kiezen. Bij de plenaire afsluiting spreekt Jelle Paauw, manager van de Drentsche G&CC,  over het ‘ecosysteem’ voor golfbanen: een effectieve samenwerking tussen exploitant, club, greenkeeping en golfschool. Aan het eind van de dag worden de Toro Student Greenkeeper of the Year Award en Greenkeeper of the Year Award uitgereikt. Het symposium wordt op een spectaculaire wijze afgesloten 

Bekijk hier het volledige programma.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden op nationaalgolfengroensymposium.nl. In verband met een beperkte capaciteit raden we u aan om snel in te schrijven. Dit jaar is er de mogelijkheid om aansluitend aan het symposium te dineren; na de file naar huis!

Nationaal Golf & Groen symposium 2019 – dinsdag 10 december