Terug naar Nieuwsoverzicht

200.000 downloads voor de app GOLF.NL

26 juni 2020

Steeds meer golfers gebruiken de app voor het invoeren van hun scorekaarten, het reserveren van starttijden en het inzien van hun digitale NGF-pas.

Steeds meer golfers gebruiken de app

De digitale NGF-pas, het reserveren van een starttijd en de groeiende digitalisering bij golfers heeft het aantal downloads van de app snel laten stijgen afgelopen half jaar. Eind juni zal de app GOLF.NL haar 200.000ste unieke download verwelkomen, een mijlpaal die eigenlijk pas eind dit seizoen verwacht werd.

Meer (qualifying) rondjes golf en inzicht in speelgedrag

Met die doelstellingen is de app in 2016 geïntroduceerd en dat lijkt steeds meer realiteit te worden. In 2017 werden er ruim 60.000 q-scorekaarten via de app gespeeld, in 2018 260.000 en in 2019 stopte de teller op ruim 401.000. Hiermee toont de app steeds meer zijn waarde voor de golfer en de golfclubs. Met de integratie van het starttijdenplatform GOLFGO in de app GOLF.NL is de relevantie van de app voor golfers alleen maar groter geworden en zal het aantal gebruikers blijven stijgen.

Nog steeds stijgt het aantal q-kaarten in de app

Gratis posters om de app te promoten

Meer dan de helft van het aantal golfers in Nederland heeft de app en op elke golfclub gebruikt een steeds groter wordende groep leden de app. Daarom heeft de NGF nieuwe promotieposters van de app laten maken die golfclubs en -banen gratis kunnen bestellen. Bekijk hier de poster.
Wil jij dat de leden van jouw golfclub of -baan ook de app GOLF.NL meer gaan gebruiken? Bestel dan gratis de nieuwe app-promotieposters (maximaal 3 per golfclub) door een mail te sturen naar golf@ngf.nl of te bellen met de NGF via 030 – 242 63 80.

Winactie flight voor vier personen

Omdat de app GOLF.NL 200.000 downloads heeft, geeft GOLF.NL een flight op golfbaan Bernardus weg onder de actieve gebruikers. Wat de golfer hiervoor moet doen is een qualifying kaart spelen, deze invoeren en delen via de app GOLF.NL op Facebook, Twitter of Instagram en GOLF.NL taggen. De winnaar ontvangt een 18-holes-greenfee voor vier personen op Bernardus, de KLM Open golfbaan van de komende jaren.