Terug naar Nieuwsoverzicht

Laatste kans: schrijf je club in voor het grote lidmaatschapsonderzoek van september

6 juli 2022

De tweede ronde van het lidmaatschapsonderzoek gaat definitief in september van start. Clubs die nog mee willen doen en willen profiteren van de zeer bruikbare kennis die dit onderzoek voortbrengt hebben nu een laatste kans om zich in te schrijven. Deadline: 14 juli!

Een groot aantal clubs heeft zich reeds opgegeven voor de tweede ronde van het lidmaatschapsonderzoek. Tellen we hier de clubs bij op die in 2020 al deelnamen komen we op ruim 50 clubs. Een mooi aantal, dat ons en jullie enorm veel inzichten zal geven in hoe lidmaatschappen beter kunnen aansluiten bij de verschillende types golfer.

Resultaten

Door het onderzoek op landelijk niveau uit te voeren, bereiken we een groot aantal golfers, wat betrouwbare resultaten oplevert. Tegelijkertijd verwerkt MIsportscompany, het onderzoeks- en analyticsbureau, de resultaten tot een specifiek rapport per golfclub, gebaseerd op de kenmerken van de betreffende club en de uitkomsten van de enquête onder de eigen leden. Dit rapport geeft inzicht in de behoeften van de huidige leden en de kansen die andere vormen van lidmaatschap bieden om nieuwe golfers aan de club te binden. De resultaten van het komend onderzoek zullen uiteraard ook vergeleken worden met de resultaten uit 2020, waarmee inzichtelijk zal worden welke effecten corona heeft gehad op de wensen en behoeften van de golfers.

Golfclubs hebben de mogelijkheid zelf de afzender te zijn van de enquête. De verspreiding van de enquête vindt plaats op 5 september 2022 . 

Kosten

Wil je een persoonlijk en toekomstgericht onderzoeksrapport? Nieuwsgierig welke activiteiten en diensten je (potentiële) leden belangrijk vinden in een lidmaatschap en voor welk bedrag? Door het onderzoek met meerdere golfclubs en ondersteuning vanuit de NGF uit te voeren, kunnen we een persoonlijke rapportage aanbieden voor een vergoeding van € 2.500 voor een 27-holes en 18-holes baan en € 1.500 voor een 9-holes baan en par-3 baan.

Laatste kans aanmelden!

Je kunt je nog tot 14 juli aanmelden voor het onderzoek. Na deze datum kunnen we geen clubs meer toevoegen, dus mis deze deadline niet!
Vul het aanmeldformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Vragen? Neem contact op met Floris van Imhoff. Zijn contactgegevens vind je onder dit bericht.