Terug naar Nieuwsoverzicht

Vraag gratis promotiemateriaal aan voor Golfstart

18 april 2024

De NGF biedt gratis promotiemateriaal aan om golfclubs te ondersteunen bij het promoten van Golfstart. Hieronder lees je hoe je deze materialen kunt bestellen.

Flyers Golfstart

Wil je informatieflyers van Golfstart bestellen om lokaal te verspreiden? Stuur een e-mail naar golfstart@golf.nl met de volgende gegevens: naam van je golfclub, naam van de ontvanger en adresgegevens. Wij sturen je kosteloos 100 flyers op. Als je er meer nodig hebt, vermeld dit dan expliciet in de e-mail.

Klik hier om de vernieuwde flyer te bekijken.

Welkom in Golf-folders

Onze folder Welkom in Golf is een leporello-boekje dat in één oogopslag een overzicht biedt van hoe toegankelijk, uitdagend, gezond en uniek de golfsport is. Ideaal om weg te geven tijdens een kennismakingsles of open dag. Wil je meer informatie? Klik dan hier.  

Welkom in golf leperello

Probeer Golf voor kinderen-ansichtkaartjes

Golfclubs en -banen kunnen nu jeugdlessen op het Golfstart-platform zetten. Hier kunnen kinderen hun eerste golfles boeken met leeftijdgenoten, waardoor ze samen kunnen kennismaken met de golfsport.

Het is voor kinderen die een nieuwe sport willen proberen belangrijk om dit samen met andere kinderen te doen. Clubs kunnen kinderen bij elkaar brengen door gratis kennismakingsaanbod voor jeugd toe te voegen op Golf voor kinderen.

Probeer Golf voor kinderen wordt ook gepromoot in het GOLF RAAK!-Funpark tijdens de Koningsspelen, het KLM Open en het Dutch Ladies Open.

Golfclubs kunnen de ansichtkaartjes op lokaal niveau verspreiden of onder de eigen jeugdleden om klasgenootjes uit te nodigen.

Wil je de gratis ansichtkaartjes bestellen? Mail dan naar golfstart@golf.nl met de volgende gegevens: naam van je golfclub, naam van de ontvanger en adresgegevens. Wij sturen je een stapeltje van 50 ansichtkaarten kosteloos toe. Wil je er meer of minder, vermeld dit in de e-mail.

Ga je mee golfen voor kinderen
Ga je mee golfen voor kinderen achterkant

Met deze gratis hulpmiddelen worden golfclubs ondersteund bij het promoten van Golfstart en het verwelkomen van nieuwe golfers bij hun club.